Mūsų centro moksleiviai sėkmingai įsijungė į respublikinį projektą, kurį šiemet, kaip ir kiekvienais metais nuo 2016, inicijavo Vokietijos Federacinės Respublikos ambasada Lietuvoje, Goethe`s institutas, Centrinė užsienio švietimo sistemos valdyba (ZfA), Vokietijos akademinių mainų tarnyba (DAAD) ir Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai (AHK).
Mūsų centro vokiečių kalbą besimokantys moksleiviai rašė rašinį tema „ Vokiečių kalba mano gyvenime“. Džiugu, kad beveik visi vokiečių kalbą besimokantys moksleiviai įsijungė į šį projektą, aprašydami ir iliustruodami savo gal ir ne kasdieniškas situacijas, atvedusias juos į pažintį su šia įdomia užsienio kalba: tai darbai vokiškai kalbančioje šalyse, vokiečių kalbos pradmenys, įgyti bendrojo lavinimo mokyklose, ar su Vokietija siejama tolimesnė profesinė karjera.
Buvo išrinkti geriausi mokinių darbai. Komisija gerai įvertino Airidos Masidunskienės ( I klasė), Kornelijos Būtautaitės ir Linos Jasaitienės ( IIIa), Ritos Balčytytės ( IIIb), Sigitos Macijauskaitės ( IV b) ir II klasės mokinio Vytauto Masidunsko rašinėlius.
Ačiū mokiniams už dalyvavimą projekte ir sėkmės kituose su vokiečių kalba susijusiuose renginiuose.
Vokiečių kalbos mokytoja R. Bandzinienė
Dailės mokytoja G. Ciganienė