Tauragės suaugusiųjų mokymo centro bendruomenė šiemet kaip niekad gausiai susirinko paminėti Mokslo ir žinių dienos. Šventinę nuotaiką padėjo kurti ir suaugusių mokinių vaikučiai, kurie kartu su tėveliais dalyvavo šventėje.
Šventė pradėta tradiciškai – giedant Lietuvos Respublikos himną. Direktorė N. Orentienė pasveikino visus šventės dalyvius, prie sveikinimų savo dainomis prisidėjo ir ,,Šaltinio“ progimnazijos mokinė, tarptautinių konkursų laureatė A. Šlamaitė (mokytojas D.Gricius) bei jos mama.
Direktoriaus pavaduotoja R. Skrodenienė priminė per praėjusius mokslo metus nuveiktus darbus, pasidžiaugė BE ir PUPP rezultatais bei palinkėjo optimistiškai žvelgti į naujuosius mokslo metus.
Po šventės mokiniai pasklido po klases, kur susitiko su klasių vadovais aptarti daugelį svarbių dalykų. Jiems buvo išdalinti Tauragės rajono savivaldybės mokymo priemonių krepšeliai.
Dėkojame už saldžias dovanas Tauragės rajono savivaldybės tarybos narei Ritai Grigalienei, o buvusiam mokiniui Ugniui R. – už gėles ir saldžias vaišes mokytojams. Sėkmingų naujų mokslo metų!
TSMC informacija