Savaitei baigiantis vyko paskutiniai Suaugusiųjų savaitės renginiai. Ketvirtadienio vakarą SMC bendruomenė ir svečiai susirinko prie SMC koridoriuje eksponuojamo tarptautinio fotografijų konkurso-parodos ,,Iš ąžuolų mes semiamės stiprybės“. Direktorė N. Orentienė padėkojo visiems dalyviams ir įspūdingiausių, originaliausių darbų autoriams įteikė atminimo dovanėles. Ji pakvietė nepraleisti progos dalyvauti Tauragės SMC renginiuose ir kitąkart.
Kūrybinės dirbtuvės
SMC technologijų mokytojai D. Juozaitienė ir V. Galbogis pakvietė į kūrybines dirbtuves ,,Pasiruoškime šv. Kalėdoms“, suvenyro ,,Eglutė“ dekoras. Jie pasiūlė pasigaminti pagrindinę Šv. Kalėdų puošmeną eglutę ir nykštuką. Kiekvienas kūrybinių dirbtuvių dalyvis puošė, dekoravo savo kūrinius mokytojų iš anksto paruoštomis medžiagomis kiek leido fantazija ir džiaugėsi galimybe parsinešti į namus kalėdinių atributų.
Išvyką į Tauragės VšĮ „Žaliasis regionas“
Penktadienio popietę karjeros specialistė R. Bandzinienė suorganizavo išvyką į Tauragės VšĮ „Žaliasis regionas“, kur išklausėme seminarą ,,Elektroninio bilieto Tauragės rajone naudojimas“. Seminaro dalyviai buvo supažindinti su Tauragės VšĮ „Žaliasis regionas“ veikla bei elektroninio bilieto panaudojimo galimybėmis ir lengvatomis, išgirdo atsakymus į rūpimus klausimus.
Karjeros planavimo žingsniai
Vėliau Tauragės suaugusiųjų mokymo centre vyko karjeros pamoka apie profesijas, kurią vedė karjeros specialistė R. Bandzinienė. Peržiūrėtas vaizdo įrašas ,,4 karjeros planavimo žingsniai“, kartu su mokiniais aptarti pagrindiniai karjeros planavimo etapai – nuo savęs pažinimo iki realizavimo: 1. Pažink save, 2. Pasirink profesiją, 3. Pasirink mokymosi kelią, 4. Susirask darbą.

K. Nevelkienė, lietuvių kalbos mokytoja